patio wonen

Patio Wonen | Made

Locatie:            Made
Cliënt:              Privé
Jaar:                 2021
Programma:    Keuken, hobbyruimte, schuur
Status:              schetsontwerp

Pation wonen. De bestaande woning is met name in de achtertuin een mengeling aan bouwstijlen. Dit brengt niet de gewenste rust. Dit terwijl de layout van de achtertuin alles weg heeft van een patio. Wij hebben de kracht van deze patio naar voren gehaald door alle uitbereidingen en de woning samen meer tot een geheel te brengen. Doordat de bestaande gevel van de woning opgebouwd is uit verschillende type stenen en bevestiging methodes kon er niet op een kosten efficiente manier gekozen worden voor een andere gevelbekleding. Daarom is er voor gekozen om de gevel te keimen zodat de diversiteit aan soorten metselwerk terug gebracht kon worden tot een geheel. De bestaande potdekseldelen worden vervangen voor houten planken in de verticale richting zodat de hoogte van de panden wat meer benadrukt wordt. Dit zorgt voor meer prive gevoel. Alsof de tuin een oase van rust is.
Nu is het echt patio wonen.
Door het gebruik materialen op de gevel terug te brengen naar twee types is er meer rust in de bebouwing gekomen ondanks dat de typologien nog geheel anders zijn.

Loopt u er ook tegen aan dat uw woning opgebouwd is uit verscheidene kleine ruimtes en voelt het alsof er telkens maar weer hokjes aan gebouw zijn en dat je woning het geen geheel meer vormt? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, en wie weet bespreken wij binnenkort uw plannen onder het genot van een kopje koffie. Bel ons voor een afspraak of vul het contact formulier in https://www.studioemw.nl/offerte-aanvraag/

Meer van onze projecten: Studio EMW
Meer van onze lopende projecten: Facebook Studio EMW

patio wonen
Bestaand
patio wonen
Nieuw
patio wonen
Bestaand
een rustige gevel
Nieuw
licht in keuken
Uitzicht op de tuin
Studio EMW © 2020. All Rights Reserved.