Uitbouw woning | Son en Breugel

Locatie:            Son en Breugel
Cliënt:              Privé
Jaar:                 2023
Programma:    uitbouw, keuken, woonkamer, garage, toilet, bijkeuken
Status:              in uitvoering

Uitbouw van een Woning in Son en Breugel: Optimaal Leefcomfort met Studio EMW.

Welkom bij Studio EMW, het architectenbureau waar we innovatieve ontwerpen creëren die perfect aansluiten bij uw wensen. In ons project in Son en Breugel hebben we een prachtige uitbouw van een woning mogen realiseren die het leefcomfort naar een hoger niveau tilt. De klant wenste een vergroting van de leefruimte, een ruimere garage, voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, een open keuken, bijkeuken en toilet.

Optimale Leefruimte en Functionele Garage: De Perfecte Balans

Bij Studio EMW geloven we dat de beste architectonische ontwerpen harmonieus moeten samensmelten met de levensstijl en behoeften van de bewoners. Voor dit project hebben we ons gericht op het vergroten van de leefruimte en het creëren van een ruimere garage zonder afbreuk te doen aan de esthetische waarde van de woning.

De uitbouw van de woning in Son en Breugel is een perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie. De uitbreiding van de leefruimte biedt meer dan voldoende ruimte voor ontspanning, gezelligheid en familiebijeenkomsten. Bovendien hebben we strategisch de ramen gepositioneerd, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

Stijlvolle Garage en Parkeergelegenheid

Bij deze woninguitbreiding hebben we niet alleen de leefruimte vergroot, maar ook gezorgd voor een ruimere garage die naadloos aansluit bij het geheel. De klant wenste parkeergelegenheid op eigen terrein. De garage is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol dankzij het gebruik van een combinatie van donker bruin metselwerk en zwarte felsbanen. Hierdoor krijgt de gehele woning een eigentijdse uitstraling.

Open Keuken en Bijkeuken: Een Paradijs voor Kookliefhebbers

De wens van de klant voor een open keuken hebben we met veel enthousiasme gerealiseerd door het ontwerpen van een ruime en moderne keuken die naadloos overloopt in de leefruimte. Deze open opzet bevordert de interactie tussen de bewoners en creëert een gevoel van ruimte en vrijheid. Daarnaast hebben we een bijkeuken toegevoegd die perfect is voor extra opslag en het behouden van een nette en opgeruimde leefomgeving.

Stijlvolle Eenheid in Architectuur

Bij Studio EMW geloven we in het creëren van een stijlvolle eenheid in architectuur, en dat is precies wat we hebben gedaan met dit project in Son en Breugel. De garage in de tuin is prachtig geïntegreerd in de stijl van de woninguitbreiding, met dezelfde donker bruine metselwerk en zwarte felsbanen. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende delen van het pand en geeft een gevoel van samenhang en elegantie.

Samengevat

Het project van de uitbouw van een woning in Son en Breugel toont het vakmanschap en de toewijding van Studio EMW aan het creëren van functionele, stijlvolle en harmonieuze architectonische ontwerpen. De vergroting van de leefruimte, ruimere garage, parkeergelegenheid op eigen terrein, open keuken en bijkeuken zijn perfect geïntegreerd in de woning, waarbij gebruik is gemaakt van donker bruin metselwerk en zwarte felsbanen voor een eigentijdse uitstraling.

Op zoek naar een professioneel team van architecten om uw droomproject te realiseren? Aarzel niet om contact op te nemen met Studio EMW. Samen kunnen we uw visie omzetten in een verbluffende werkelijkheid die perfect aansluit bij uw behoeften en smaak.


Meer van onze projecten: https://www.studioemw.nl/patio-wonen/
Meer van onze lopende projecten: Facebook Studio EMW

Studio EMW © 2020. All Rights Reserved.