Tilburg Reeshof kent veel jonge gezinnen daardoor is er veel vraag naar opvang voor kinderen. Kinderdagverblijf De Hukkie Puk is hier het antwoord op. Wij hebben ervoor gezorgd dat er met de minimale ruimte die beschikbaar was, toch een plek gecreëerd kon worden waar de kinderen prettig en veilig opgevangen kunnen worden.

Kinderdagverblijf De Hukkie Puk is voor maximaal zes kinderen met de leeftijd van nul tot en met vier jaar. Het programma beslaat daarom een slaapruimte, toiletten, een speelruimte en een pantry.

Meer ontwerpen zoals dit: Woonhuis Gemonde
Meer lopende of afgeronde projecten: Facebook Studio EMW

Locatie:            Tilburg
Cliënt:               De Hukkie Puk
Jaar:                   2014
Programma:    50 m2
Status:              GerealiseerdIndien u dit wenst zorgen wij er voor dat de verbouwing van uw pand volledig van ontwerp tot bouwaanvraag geregeld wordt. Veel mensen hebben voor dat ze bij een architectenbureau komen al een idee over hoe het er uit moet gaan zien. Wij leggen u de mogelijkheden voor en zorgen dat het idee wordt vertaald naar tekeningen en berekeningen waar mee wij of u naar de gemeente kunt om een vergunning aan te vragen. 

Heeft u nieuw of verbouw plannen en zou u graag de mogelijkheden bespreken. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via:
email: info@studioemw.nl
telefoon: 06-23872963 of 06-31958165

 

2016-09-27-tekeningen-bw

Studio EMW © 2020. All Rights Reserved.