Landelijk wonen in het groen | Woonhuis Gemonde

Locatie: Gemonde
Cliënt: 
Privé
Jaar:
 2019-2020
Programma: 
Woonhuis + paardenstal
Status: 
Voorlopig ontwerp

 

Landelijk wonen in het groen. Samen met Studio van Gogh werken wij aan het verbouwen van deze woning in Gemonde. De bestaande woning is in verschillende jaren uitgebreid en is daarom een wirwar van hokjes geworden zonder logische indeling. Aan Studio van Gogh en Studio EMW is gevraagd om deze woning een nieuwe moderne uitstraling te geven. Wij hebben dit gedaan met maximaal behoud van de bestaande constructieve elementen en hebben daarmee toch een ruimtelijke plattegrond kunnen creëren waarmee landelijk wonen in het groen gerealiseerd is.

 

Meer van onze lopende projecten: Facebook Studio EMW
Meer over Studio van Gogh: Studio van Gogh
Meer projecten zoals dit: Natuur in huis

Studio EMW © 2020. All Rights Reserved.