Landelijk wonen in het groen

Landelijk wonen in het groen

Locatie: Gemonde
Cliënt: 
Privé
Jaar:
 2019-2020
Programma: 
Woonhuis + paardenstal
Status: 
Voorlopig ontwerp

Ontdek het betoverende en idyllische landelijk wonen in het groen, waar Studio EMW en Studio van Gogh hun creatieve krachten bundelen om een voormalige wirwar van hokjes te transformeren tot een weergaloos modern thuis. Met een ongekende visie en toewijding geven we deze woning een nieuw leven, met behoud van de karakteristieke constructieve elementen die naadloos samensmelten met de serene groene omgeving.

Op de begane grond is het ware hart van het huis gesitueerd, met een doordachte inrichting van de benedenverdieping die het ultieme comfort biedt voor landelijk wonen in het groen. Hier bevinden zich een uitnodigende badkamer en een weelderige slaapkamer, beiden zorgvuldig ontworpen om een rustgevende en functionele leefomgeving te creëren, omringd door de natuurlijke schoonheid van het groene landschap.

Een bijzondere toevoeging aan deze buitengewone woning is de aangrenzende stal, een maatwerkcreatie die de passie van de eigenaar belichaamt – een hoefsmid met een diepe liefde voor paarden. De stal biedt met trots een perfect toevluchtsoord voor de majestueuze viervoeters, waar ze kunnen genieten van een harmonieuze co-existentie met het verfijnde woonparadijs, een paradijselijk toevluchtsoord voor ultiem landelijk wonen in het groen.

Betreed deze unieke, eigentijdse oase en ervaar de harmonie die voortkomt uit het samenspel tussen Studio EMW en Studio van Gogh. Samen creëren zij een tijdloos meesterwerk dat de perfecte balans vindt tussen moderne elegantie en rustieke charme, omringd door de vredige en schilderachtige omgeving van het groene landschap.

Bewonder de minutieuze details die elke hoek van dit betoverende thuis sieren, waar elk element bewust is geplaatst om de esthetiek te complimenteren en het dagelijks leven te verrijken. Dwaal door de ruime vertrekken en voel de warmte en sereniteit die deze woning uitstraalt.

Laat je verleiden door de onweerstaanbare aantrekkingskracht van landelijk wonen in het groen, omarmd door de prachtige ambiance gecreëerd door Studio EMW en Studio van Gogh. Hier wordt elke woonwens vervuld en elke droom werkelijkheid, terwijl de natuurlijke pracht buiten de muren van dit thuis naadloos overgaat in het interieur.

Kom en ontdek jouw droomhuis, waar landelijk wonen in het groen tot leven komt en elke dag een symfonie van rust, schoonheid en verfijning is. Dit tijdloze en inspirerende thuis, midden in de weelderige natuur, wacht op jouw komst. Stap binnen en ervaar de perfectie van landelijk wonen in het groen.Meer van onze lopende projecten: Facebook Studio EMW
Meer over Studio van Gogh: Studio van Gogh
Meer projecten zoals dit: Natuur in huis

Studio EMW © 2020. All Rights Reserved.