Aanbouw woning te Loon op Zand l Natuur in huis

Locatie:             Loon op Zand
Cliënt:                Privé
Jaar:                    2017
Programma:     37 m2 toekomstige praktijkruimte
Status:                Voorlopig ontwerp



Het voordeel van een hoekwoning is dat er vaak meer uitbreidingsmogelijkheden zijn. Het verandert echter het aanzicht van het huizenblok dermate, waarom het belangrijk is dat er extra aandacht wordt besteed aan de verschijningsvorm van de aanbouw.

Deze aanbouw is in eerste instantie bedoeld als uitbreiding van de woonruimte. Verder is het van belang dat de aanbouw in de toekomst eenvoudig omgebouwd zou kunnen worden tot praktijkruimte. De aanbouw is zo ontworpen dat de gebruike rde natuur in huis haalt zonder de ongemakken te hebben van het Nederlandse weer. Grote raampartijen zorgen voor veel licht en de ultime beleving van de tuin. Deze hoekwoning heeft de tuin aan drie zijdes en door de drie zijdes open te maken kan er op ieder moment van de dag genoten worden groen en de zon.  

 

 


Benieuwd naar de voortgang van onze projecten: http://facebook.com/studioemw
Meer zoals dit project: https://www.studioemw.nl/woonhuis-gemonde/

Studio EMW © 2020. All Rights Reserved.