Landelijk wonen

Landelijk wonen | Best

Locatie:            Best
Cliënt:              Privé
Jaar:                 2022
Programma:    entree
Status:              in ontwikkeling

Welkom bij Studio EMW Architecten, waar landelijk wonen met moderne stijl samenkomen!
Stap binnen in onze prachtige gerenoveerde woning, een charmante woning uit de jaren 70 die een complete make-over heeft ondergaan. Hier vindt u de perfecte plek voor liefhebbers van rustiek wonen, zonder concessies te doen aan hedendaags comfort.

Ontdek de Rustieke Pracht van Landelijk Wonen met Moderne Stijl
Velen dromen van landelijk wonen met moderne stijl: de rust, de ruimte en de omringende natuur bieden een oase van ontspanning en sereniteit. Bij Studio EMW hadden we een visie voor deze woning, gelegen in het hart van het platteland: het in ere herstellen van zijn glorie en het geven van een eigentijdse touch.

Slimme Herindeling voor Optimaal Genieten
Een van onze belangrijkste doelen was het slim scheiden van kantoor- en woonruimtes in het ontwerp, om zo optimaal te kunnen genieten van landelijk wonen met moderne stijl. Met een slimme herindeling hebben we de perfecte balans gecreëerd tussen werk en privé. Hier kunt u genieten van een rustige werkomgeving zonder afbreuk te doen aan uw persoonlijke leefruimte.

Authentiek Landelijk Karakter met Eigentijdse Uitstraling
De renovatie is met grote zorg uitgevoerd, waarbij we het authentieke landelijke karakter van de woning hebben behouden en gecombineerd met moderne stijl. Met subtiele maar doeltreffende ingrepen hebben we ervoor gezorgd dat deze woning weer helemaal van deze tijd is. De kozijnen zijn prachtig geschilderd in een tijdloze antraciet kleur, waardoor ze een perfecte balans tussen landelijk en modern uitstralen. Bovendien hebben we de glasoppervlakken vergroot, waardoor u nog meer kunt genieten van het prachtige uitzicht op de groene omgeving tijdens het landelijk wonen met moderne stijl.

Eigentijdse Nieuwe Vormgeving voor een Warm Welkom
Het entree element heeft een complete transformatie ondergaan om aan te sluiten bij de moderne stijl van landelijk wonen. Met een eigentijdse nieuwe vormgeving is de entree nu een ware eyecatcher die u met trots verwelkomt in deze unieke woning. De harmonieuze combinatie van moderne elementen met het rustieke karakter zorgt voor een warm welkom bij elke thuiskomst.

Thuis in Onze Unieke Landelijke Woning
Deze renovatie heeft deze woning getransformeerd tot een plek waar u zich echt thuis kunt voelen, omringd door landelijk wonen met moderne stijl. De rust, de ruimte en de schoonheid van het platteland komen hier samen met het comfort en de eigentijdse uitstraling. Stap binnen, voel u thuis en laat u betoveren door de charme van dit prachtige landelijke huis. Welkom thuis bij Studio EMW Architecten, waar landelijk wonen en moderne stijl naadloos samenkomen!

Meer van onze projecten: Studio EMW
Meer van onze lopende projecten: Facebook Studio EMW

Studio EMW © 2020. All Rights Reserved.