Moderne schuur in landelijk gebied | Brakel

Moderne schuur in landelijk gebied

Locatie: Brakel
Cliënt: 
Privé
Jaar:
 2020
Programma: 
Schuur (kantoor, werkruimte, bergruimte, buiten keuken)
Status: 
schets ontwerp


Een moderne schuur in landelijk gebied. De glooiende lijnen van het landelijk gebied spelen met de strakke lijnen van de moderne schuur.

Om de maximale hoogte van de te verbouwen schuur maximaal te benutten is er gekozen om het mansardedak van de woning terug te laten komen op de schuur. Deze vorm zorgt voor meer ruimte op de eerste verdieping. Zodat hier voldoende ruimte beschikbaar is voor een kantoor. Grote raampartijen in het dak zorgen voor veel noordelijk daglicht een prettig licht om in te werken.
De keuken van de woning is door middel van een lange pergola verbonden met de schuur. Zodat er in het Nederlandse weer toch op ieder moment genoten kan worden van de tuin. De pergola benadrukt door middel van het inkaderen het uitzicht van de keuken naar het weiland achter de schuur. Waar het kader ook meteen een dubbele functie heeft als bergruimte.





Meer projecten zoals deze: https://www.studioemw.nl/landelijk-wonen-in-het-groen/
Meer over onze lopende projecten: https://www.facebook.com/Studioemw/

Studio EMW © 2020. All Rights Reserved.