uitbouw van een woning in Drunen

Uitbouw van een woning in Drunen

Locatie: Drunen
Cliënt:
Privé
Jaar:
2022-2023
Programma:
Woonkamer, zitkamer, keuken, bijkeuken, toilet en hobbykamer
Status:
in uitvoering

Prachtige uitbouw van een woning in Drunen: Geniet van Extra Leefruimte en Privacy

Een Karaktervolle Woning met een Gedateerde Uitbouw
Welkom bij Studio EMW architecten, dé experts in het creëren van unieke en functionele architectonische oplossingen. Onlangs hebben we een prachtig project in Drunen mogen realiseren, waarbij we een karaktervolle woning met een gedateerde uitbouw een prachtige transformatie hebben gegeven.

Vernieuwing en Vergroting voor Extra Leefruimte
Ons team ging aan de slag om de prachtige uitbouw te vernieuwen en te vergroten, met als doel extra leefruimte te creëren waarin het gezin gezellig met vrienden kan eten en tegelijkertijd van de prachtige tuin kan genieten. Een belangrijk aspect van het ontwerp was om ervoor te zorgen dat het achterliggende kinderdagverblijf geen inbreuk zou vormen op de privacy.

Harmonieuze Samensmelting van Oud en Nieuw
De architectuur van de uitbouw is met zorg vormgegeven, zodat het naadloos aansluit bij de bestaande bebouwing. Vanaf de straatzijde valt de prachtige uitbouw nauwelijks op, omdat het dak dezelfde karakteristieke vorm heeft als de omliggende gebouwen. Pas wanneer je de achtertuin betreedt, ontdek je de moderne architectuur die deze uitbouw siert. Een harmonieuze samensmelting van oud en nieuw.

Behoud van Charme: De Rode Baksteen in Ere Gehouden
Een belangrijke wens van de eigenaar was om de charme van de rode bakstenen te behouden. In overleg met ons team werd besloten om deze rode baksteen in ere te houden en te integreren in het nieuwe ontwerp. Eerdere varianten speelden met hout en donker metselwerk, maar uiteindelijk werd gekozen voor behoud van het traditionele materiaal, wat resulteerde in een prachtig samenspel van oud en modern.

Een Adembenemende Uitbouw voor Optimaal Woonplezier
Het eindresultaat is een prachtige uitbouw die naadloos aansluit bij het karakter van de woning, terwijl het interieur is verrijkt met een ruime en lichte leefruimte. Hier kunnen de bewoners nu volop genieten van gezellige momenten met vrienden en familie, terwijl ze tegelijkertijd ongestoord kunnen ontspannen in hun eigen oase van rust.

Ontdek Unieke Architectonische Oplossingen bij Studio EMW
Bent u ook op zoek naar een unieke architectonische oplossing voor uw woning? Neem dan contact op met Studio EMW architecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Samen creëren we een harmonieus ontwerp dat naadloos aansluit bij uw wensen en de unieke kenmerken van uw woning.

Meer van onze projecten: https://www.studioemw.nl/patio-wonen/
Meer van onze lopende projecten: Facebook Studio EMW

Studio EMW © 2020. All Rights Reserved.