Looz Corswarem Hoeve

De Looz Corswarem Hoeve

De Boerderij de Looz Corswarem Hoeve is toe aan een renovatie en modernisering. De bestaande situatie bestaat uit ruimtes versnipperd door het gebouw. Het doel van de renovatie is het terugbrengen van een heldere indeling van het gebouw. De modernisering beslaat niet alleen het vernieuwen van het interieur, maar beslaat ook een uitbreiding van het zorghotel en het uitbreiden met een overdekt terras. De boerderij ligt namelijk naast een veel gebruikte fiets- en wandelroute, en kan met zijn aanpassingen een plek worden waar fietsers en wandelaars neer kunnen strijken voor een kopje koffie en een puntje taart.

 

Locatie:                  Bernheze
Cliënt:                     Stichting Looz Corswarem Hoeve
Jaar:                         2017
Programma:          Zorghotel, dagbesteding en horeca
Samenwerking:    Werkplaats De Gruyter, Provincie Noord – Brabant